Tanssilajit > SHOWJAZZ

SHOWJAZZ alk 8v.

Showjazzissa yhdistyy jazztanssin syke, rytmikkyys ja syvällisyys sekä showtanssin säihke ja näyttävyys. Tuntien tekniikkalaji on jazztanssi ja lisänä tulevat showelementit, nostot, korkokengät, showrekvisiitta sekä laaja musiikin kirjo! Suositellaan 2 tuntia / viikko.

SHOWJAZZIN TASOT

STARTTITASO

8-9-vuotiaille alkeistason tunti. Tällä tasolla ei tarvita aiempaa kokemusta tanssista ja opinnot kestävät 1-2 vuotta.

PERUSTASO 1

Pääsääntöisesti vähintään vuoden tanssia harrastaneille. Voit käydä yhdellä tunnilla viikossa, tai valita useamman tunnin täydentämään lajivalikoimaasi. Opinnot kestävät tällä tasolla 2-3 vuotta.

PERUSTASO 2

Pääsääntöisesti vähintään kaksi vuotta tanssia harrastaneille. Opinnot kestävät tällä tasolla 2-4-vuotta.

KESKITASO

Pääsääntöisesti 4 vuotta lajia harrastaneille. Tällä tasolla suositellaan ottamaan vähintään toinen viikkotunti. Opinnot kestävät tällä tasolla 2-4-vuotta.

JATKOTASO

Pääsääntöisesti vähintään kuusi vuotta lajia harrastaneille. Laajassa opintolinjassa edellytetään vähintään kahta viikkotuntia. Opinnot kestävät tällä tasolla niin pitkään, kunnes opettaja suosittelee siirtymistä edistyneet tasolle.

EDISTYNEET

Tällä tasolla oppilaalla on jo monipuolinen osaaminen tanssitekniikasta, ilmaisusta ja esiintymisestä.

 

LISÄKSI VALITTAVISSA:

K-14 TUNTI

K-14 tunti on tarkoitettu vähintään 14-vuotiaille, jotka aloittavat tanssin uutena harrastuksena tai showjazzin uutena lajina. Tunneilla harjoitellaan lajin perustaitoja ja -tietoja ja opinnot kestävät tällä tasolla vähintään yhden vuoden.

SHOWTANSSI AIKUISET

Aikuisten showtanssi aloittaville ja jo tanssia harrastaneille.

powered by eMedia