Tanssilajit > BALETTI

BALETTI alk. 8v

Baletti on perinteikäs tanssilaji, jossa kehittyy mm. notkeus, vartalon hallinta, kehon linjaukset, ryhti, elastisuus ja keskittymiskyky. Baletinopetuksemme on monipuolista ja sopii monenlaisille tanssinharrastajille. Baletti tukee myös muissa tanssilajeissa kehittymistä. Perustasolta 3 alkaen pakollisia viikkotunteja on kaksi, kun aloitetaan kärkitossutyöskentely. Baletissa on mahdollisuus ottaa useampiakin viikkotunteja.


BALETIN TASOT

PERUSTASO 1

Perustaso 1 on 8-9-vuotiaille baletin aloittaville harrastajille (alkaen -10 syntyneet). Jos oppilas on ollut 7v nyky/baletti alkeet -tunnilla, hän voi siirtyä tälle tasolle. Tällä tasolla voi myös aloittaa tanssiharrastuksen.

PERUSTASO 2

Pääsääntöisesti yhden vuoden balettia harrastaneille. Opinnot kestävät tällä tasolla 1-2-vuotta.

PERUSTASO 3

Pääsääntöisesti kaksi vuotta balettia harrastaneille. Tällä tasolla kaksi viikkotuntia, joista toinen kärkitossutunti (point). Opinnot kestävät tällä tasolla 1-2 vuotta.

KESKITASO 1

Pääsääntöisesti vähintään kolme vuotta balettia harrastaneille. Kaksi viikkotuntia. Opinnot kestävät tällä tasolla 1-2 vuotta.

KESKITASO 2

Pääsääntöisesti vähintään viisi vuotta balettia harrastaneille. Kaksi viikkotuntia. Opinnot kestävät tällä tasolla 1-2 vuotta.

JATKOTASO1

Pääsääntöisesti vähintään kuusi vuotta balettia harrastaneille. Kaksi viikkotuntia. Opinnot kestävät tällä tasolla 1-2 vuotta.

JATKOTASO 2

Vähintään seitsemän vuotta balettia harrastaneille. Opinnot kestävät tällä tasolla kahdesta vuodesta niin pitkään, kunnes opettaja suosittelee siirtymistä edistyneet tasolle.

EDISTYNEET

Edistynein taso, jolloin oppilaalla on jo erittäin monipuoliset taidot tanssitekniikasta, ilmaisusta ja esiintymisestä. Tällä tasolla syvennetään osaamista.

 

LISÄKSI BALETISSA VALITTAVISSA:

BALETTI PERUSTASO K-12

Balettitunti aloittaville harrastajille. Yli 12-vuotiaille.

BALETTI K-14+AIK. PERUSTASO

Balettitunti aloittaville harrastajille. Yli 14-vuotiaille ja aikuisille.

BALETTI K-14 KESKITASO JA AIKUISET KESKITASO

Balettitunti vähintään vuoden balettia harrastaneille. Yli 14-vuotiaille ja aikuisille.

BALETTI POINT ALKEET

Kärkitossutunti vähintään vuoden balettia harrastaneille yli 13-vuotiaille ja aikuisille. Tämän tunnin lisäksi on otettava vähintään yksi baletin perustreenitunti.

BALETTI POINT JATKO

Kärkitossutunti vähintään vuoden kärkitossuilla tanssineille yli 14 -vuotiaille ja aikuisille. Tämän tunnin lisäksi on otettava vähintään yksi baletin perustreenitunti.


powered by eMedia