Tanssilajit > AIKUISTEN TUNNIT

AIKUISTEN TANSSITUNNIT

Aikuisten tunneille voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin tanssijat. Tunneilla edetään jokaisen oman kunnon ja taitotason puitteissa. Tunnit ovat inspiroivia ja kehittäviä, huumoria unohtamatta!

Aikuistanssijan kommentti: "Tanssi on mitä parhainta liikuntaa hauskuudella ja taiteellisuudella höystettynä”.

Aikuisten tuntivaihtoehtoja (ajantasaisimmat tiedot aina lukujärjestyksestä):

AFRO AIKUISET MA 19.15 Kirkonkylän Sali (75min)

BALETTI AIKUISET KESKITASO KE 18.15 Monikko Marius (75min)

BALETTI PERUSTASO AIK.+K-14 POINT KE 19.30 Monikko Martha

BALETTI AIKUISET + K-14 PERUSTASO TO 18.00 Monikko Isadora (75min)

BARRE k14+aikuiset PE 18.45 Monikko Martha (75min)

BODY&STRETCH TO 19.45 Monikko Martha

FIT BALLET TI 20.00 Kirkonkylän Sali

FIT BALLET LA 9.45 Monikko Martha

NYKY AIKUISET LA 11.15 Monikko Isadora (75min)

SHOWJAZZ AIKUISET (alkeet) MA 19.45 Arkadia (75min)

SHOWJAZZ AIKUISET (jatko) TO 19.30 Monikko Marius (75min)

STREET AIKUISET  MA 18.45 Kirkonkylän sali (75 min)

STREET AIKUISET (jatko) TI 19.15 Monikko Isadora (75 min)

 

*****

Kuvaukset tunneista:

AFRO: Afrikkalainen tanssi on iloista, rentoa rytmikästä ja mieltä ja kuntoa kohottavaa tanssia paljain jaloin rumpumusiikin tahdissa. Hartiat, lantio ja rintakehä saavat kyytiä! Mukaan voi tulla ensikertalainenkin.

BALETTI: Klassinen tanssin muoto, joka vahvistaa kehoa ja kohottaa ryhtiä. Kaunis musiikki ja linjakkaat liikkeet hyväilevät niin mieltä kuin kehoakin. Balettiharrastuksen voi aloittaa aikuisenakin! Tarjolla on ryhmiä myös jo balettia tanssineille kärkitossuilla (point) ja ilman.

BARRE: Supertehokas koko kehon treeni, jonka juuret ovat klassisen baletin tankoharjoittelussa. Aiempaa balettikokemusta ei tarvita.

BODY&STRETCH: Tunti koostuu erilaisista tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa kehittävistä harjoituksista. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin kierroin, rullauksin ja tasapainoa vaativin liikkein. Tunnin loppuosa käytetään rauhallisiin venytyksiin ja rentoutukseen. Tunti kehittää voimaa ja kehonhallintaa, mutta auttaa myös avaamaan liikunnasta tai istumatyöstä aiheutuvia lihaskireyksiä. Sopii kaiken tasoisille ja ikäisille liikkuille, erityisesti teineille ja aikuisille. Välineinä käytetään mm. kuminauhoja ja pieniä palloja. Varusteina joustava liikunta-asu, juomapullo ja lämmintä vaatetta loppurentoutusta varten. Tunnilla liikutaan paljain jaloin tai sukilla.

FIT BALLET: Aikuisten uusi tehokas balettitunti, jossa keskitytään kunnon kohottamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan baletin liikemaailman kautta. Tunteihin sisältyy reipas lihaskunto-osuus, monipuolisesti jokaiselle keholle sopivia baletin harjoituksia sekä tangolla että keskilattialla ja lisäksi venyttelyt. Helpot sarjat useilla toistoilla ovat tehokkaita ja rohkaisevat myös vasta-alkajat hyppäämään mukaan! Varusteina toimii joustava tanssiasu ja pehmeät balettitossut tai sukat.

NYKYTANSSI: Nykytanssi on taidetanssimuoto, joka yhdistää tanssitekniikkaa, kehonhallintaa, parityöskentelyä, lattiatekniikka, akrobatiaa, luovaa liikettä, tanssi-ilmaisua sekä improvisaatiota mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Nykytanssille on ominaista monipuolisen liikemateriaalin käyttö, johon otetaan vaikutteita myös muista tanssilajeista. Nykytanssissa liikutaan eri tasoissa painovoimaa, rentoutta ja hengitystä hyväksi käyttäen.

SHOWJAZZ: Showjazzissa yhdistyy jazztanssin syke, rytmikkyys ja syvällisyys sekä showtanssin säihke ja näyttävyys. Tuntien tekniikkalaji on jazztanssi ja lisänä tulevat showelementit, nostot, korkokengät, showrekvisiitta sekä laaja musiikin kirjo!

STREET: Katutanssikulttuurista lähtevä laji, jossa yhdistellään eri tyylejä mm. hiphoppia, housea, lockingia, breakdancea, old schoolia ja new styleä. Jokaisella opettajalla on oma tyyli opettaa. Tunneilla treenataan monipuolisesti ja heittäydytään musiikin ja tanssin vietäväksi. Tarkoituksena on kehittyä jatkuvasti ja tärkeintä on olla oma itsensä, tanssia omalla tyylillä.

 


powered by eMedia