Tanssilajit > AIKUISTEN TUNNIT

AIKUISTEN TANSSITUNNIT

Aikuisten tunneille voivat tulla niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin tanssijat. Tunneilla edetään jokaisen oman kunnon ja taitotason puitteissa. Tunnit ovat inspiroivia ja kehittäviä, huumoria unohtamatta!

Aikuistanssijan kommentti: "Tanssi on mitä parhainta liikuntaa hauskuudella ja taiteellisuudella höystettynä”.

Aikuisten tuntivaihtoehtoja:

AFRO AIKUISET MA 19.45 Kirkonkylän Sali

BALETTI AIKUISET KESKITASO TO 18.45 Monikko Isadora (75min)

BALETTI K-14 + AIKUISET PERUSTASO TI 19.45 Monikko Fred

BALETTI AIKUISET KESKITASO TO 18.45 Monikko Isadora (75min)

BALETTI POINT ALKEET TI 18.45 Monikko Marius

BALETTI POINT JATKO TI 19.00 Monikko Martha

FIT BALLET TO 20.00 Kirkonkylän Sali

FIT BALLET LA 9.45 Monikko Martha

FRIDAY SPECIAL PE 10.45 Monikko Isadora

NYKY AIKUISET TO 20.00 Arkadia

SHOWJAZZ AIKUISET (alkeet) MA 19.30 Monikko Fred

SHOWJAZZ AIKUISET (jatko) KE 19.45 Monikko Isadora (75min)

STREET AIKUISET (jatko) TI 19.45 Arkadia 1 (75 min)

STREET AIKUISET (alkeet) KE 19.45 Kirkonkylän sali (75 min)

*****

Kuvaukset tunneista:

AFRO: Afrikkalainen tanssi on iloista, rentoa rytmikästä ja mieltä ja kuntoa kohottavaa tanssia paljain jaloin rumpumusiikin tahdissa. Hartiat, lantio ja rintakehä saavat kyytiä! Mukaan voi tulla ensikertalainenkin.

BALETTI: Klassinen tanssin muoto, joka vahvistaa kehoa ja kohottaa ryhtiä. Kaunis musiikki ja linjakkaat liikkeet hyväilevät niin mieltä kuin kehoakin. Balettiharrastuksen voi aloittaa aikuisenakin! Tarjolla on ryhmiä myös jo balettia tanssineille kärkitossuilla (point) ja ilman.

FIT BALLET: Aikuisten uusi tehokas balettitunti, jossa keskitytään kunnon kohottamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan baletin liikemaailman kautta. Tunteihin sisältyy reipas lihaskunto-osuus, monipuolisesti jokaiselle keholle sopivia baletin harjoituksia sekä tangolla että keskilattialla ja lisäksi venyttelyt. Helpot sarjat useilla toistoilla ovat tehokkaita ja rohkaisevat myös vasta-alkajat hyppäämään mukaan! Varusteina toimii joustava tanssiasu ja pehmeät balettitossut tai sukat. HUOM! UUSI FIT BALLET -TUNTI TO-ILTAISIN KLO 20 KIRKONKYLÄN SALILLA.

NYKYTANSSI: Nykytanssi on taidetanssimuoto, joka yhdistää tanssitekniikkaa, kehonhallintaa, parityöskentelyä, lattiatekniikka, akrobatiaa, luovaa liikettä, tanssi-ilmaisua sekä improvisaatiota mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Nykytanssille on ominaista monipuolisen liikemateriaalin käyttö, johon otetaan vaikutteita myös muista tanssilajeista. Nykytanssissa liikutaan eri tasoissa painovoimaa, rentoutta ja hengitystä hyväksi käyttäen.

SHOWJAZZ: Showjazzissa yhdistyy jazztanssin syke, rytmikkyys ja syvällisyys sekä showtanssin säihke ja näyttävyys. Tuntien tekniikkalaji on jazztanssi ja lisänä tulevat showelementit, nostot, korkokengät, showrekvisiitta sekä laaja musiikin kirjo!

STREET: Katutanssikulttuurista lähtevä laji, jossa yhdistellään eri tyylejä mm. hiphoppia, housea, lockingia, breakdancea, old schoolia ja new styleä. Jokaisella opettajalla on oma tyyli opettaa. Tunneilla treenataan monipuolisesti ja heittäydytään musiikin ja tanssin vietäväksi. Tarkoituksena on kehittyä jatkuvasti ja tärkeintä on olla oma itsensä, tanssia omalla tyylillä.

 


powered by eMedia