24.04.2019

KEVÄTNÄYTÖKSEN LIPUT OVAT ENNAKKOMYYNNISSÄ PERHEILLE 28.4. SAAKKA. JÄLJELLÄ OLEVAT LIPUT TULEVAT AVOIMEEN MYYNTIIN 29.4.

HUOMIO! Kun ostat kevätnäytöslippuja, ole tarkkana, että ostat liput sen mukaan missä näytöksessä oppilas esiintyy, ei kenraaliharjoitusajan mukaan. Joillakin ryhmillä kenraaliharjoitukset eivät ole ennen omaa näytöstä, vaan jonakin toisena ajankohtana.

Uutinen

16.04.2019

TÄRKEÄÄ TIETOA KEVÄTNÄYTÖKSEN AIKATAULUISTA YM.

Kaikki kevätnäytökseen liittyvä tärkeä tieto kootaan tänne yhteen paikkaan. Katso missä näytöksessä ryhmäsi esiintyy, tietoa lipunmyynnistä ym.

Uutinen

10.04.2019

LISÄTARJONTAA KESÄKURSSEIHIN! FORTDANCE 7-12-VUOTIAILLE SEKÄ POPPING & HIPHOP WORKSHOP ALK. 12V, SOPII ERINOMAISESTI MYÖS AIKUISILLE!

Opettajana toimii vieraileva opettaja, katutanssilajien huippuosaaja Hozan Omar, joka on tuttu tanssikilpailuista ja tanssibattleista usean vuoden ajalta.

Uutinen

06.03.2019

KESÄKURSSIT OVAT TÄÄLLÄ! LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVIMMAT JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tarjoamme alku- ja loppukesästä kursseja kaikille ikäluokille 1-vuotiaasta alkaen. Lasten ja nuorten kurssit ovat kolmepäiväisiä ja aikuisille on tarjolla jopa yhdeksän mahtavaa tanssipäivää!

Uutinen

05.03.2019

HUOM! ALENSIMME IKÄRAJAA! UUTTA KIVAA TULOSSA! MUSIIKKITEATTERILEIRI KESÄKUUSSA YHTEISTYÖSSÄ NURMIJÄRVEN OPISTON KANSSA.

Tällä leirillä yhdistyvät laulu, näytteleminen sekä tanssi. Pidit sitten yhdestä lajista tai kaikista, leiri on sinua varten! Opettelemme kaikkia musiikkiteatterin osa-alueita matalalla kynnyksellä, kaikki taitotasot ovat tervetulleita. Osallistujat jaetaan pienryhmiin. Leiriviikko huipentuu loppuesitykseen, jossa esitämme leirillä valmisteltuja tuotoksia!

Uutinen

04.03.2019

UUSIEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON PÄÄTTYNYT 3.3.

Ilmoittautumisjärjestelmä avautuu jälleen kesäkuun alussa uusille oppilaille syyskautta varten. Järjestämme touko-kesäkuussa kivoja kesäkursseja, joille voi pian ilmoittautua!

Uutinen

14.01.2019

KEVÄTLUKUKAUDEN LASKUT LÄHETETTY SÄHKÖPOSTEIHIN 14.1.2019

Laskun lähettäjä on MaventaTransactions. Jos et ole saanut laskuasi, ole hyvä ja ole yhteydessä toimistoon 09-8799284.

Uutinen

03.11.2018

TUTUSTU UUTEEN OPETUSSUUNNITELMAAN!

Tutustu uuteen opetussuunnitelmaamme, joka perustuu Opetushallituksen määrittämiin opetussuunnitelman perusteisiin.

Uutinen

30.01.2018

TOIMISTON AUKIOLOAJOISTA

Toimisto avoinna tuttuun tapaan seuraavasti: ma klo 12-17 ja ti-to klo 12-15, pe suljettu HUOM! Monikon pääovi aukeaa arkisin klo 13. Mikäli tulet paikalle ennen sitä, soita toimistoon ja tulemme avaamaan oven (A-sisäänkäynti).

Uutinen

 

OPETTAJIEN TIEDOTTEET OPPILAILLE!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ TANSSITUNNILLE!

Tutustu Monikon toimintaan
tästä!

 

 


STREET SM-KISARYHMIEN KOETANSSI ENSI LUKUVUODELLE


MAINIOT KESÄKURSSIT AUTTAVAT TANSSI-IKÄVÄSSÄ KESÄLLÄ! JOKAISELLE JOTAKIN - KURSSEJA KAIKENIKÄISILLE!

- klikkaa kuvaa ja tutustu koko kurssivalikoimaamme! -


MUSIIKKITEATTERILEIRI 3.-7.6.

- klikkaa kuvaa -


 

TANSSISALEJA VUOKRATTAVISSA ERI TARKOITUKSIIN!

 

 


powered by eMedia