Opisto > Esiintymistoiminta > Omat jutut 2002

Omat jutut-katselmus Arkadian koululla 22.3.2002 klo 18.30.

Omat Jutut-katselmuksessa nähtiin tänä vuonna 16 esitystä. Suosituimpia koreografioita olivat soolo- ja duettotanssit. Tanssilaji oli vapaa ja tanssi-ilta kattoikin tanssin tyylit aina baletista streettiin ja nykytanssiin. Katselmuksen ammattilaisraatiin kuuluivat Lea Hirvasniemi-Haverinen ja Ritva Norkia. Lea on nurmijärveläinen teatteri-ilmaisun ja ala-asteen opettaja. Ritva Norkia taas on helsinkiläinen tanssipedagogi, joka työskentelee tanssinopettajana ja koreografina sekä Suomen Tanssioppilaitosten Liiton toiminnanjohtajana.Kuvassa Lotta H. koreografiassaan Kävelemme ilmassa. Lotta tanssi soolonsa herkästi ja taitavasti ja valloitti olemuksellaan niin yleisön kuin ammattilaisraadinkin.
Lindan ja Sannan koreografia Sateella sopi hyvin illan tunnelmaan, ulkona nimittäin sataa ripotteli samaan aikaan kun oppilaat esittivät omia juttujaan.


Esiintymisen iloa ja herttaista tyttömäisyyttä!! Vaikka sataa, ei haittaa. Päivän parhaimpia esiintymisasuja.Henna S. ja Sanna L. taituroivat lattiakuvioita Shakiran musiikin tahtiin.Kuvassa ek-oppilaat Tea ja Sanna koreografiassa Järvityyni.
Koreografia oli mukava tunnelmapala kauniiden käsiliikkeiden ja herkän musiikin säestämänä. Tanssi oli Tean suunnittelema.Vilman ja Ilonan vauhdikasta menoa koreografiassa Jou jou.
Tanssissa oli omalle iälle sopivaa liikemateriaalia ja tilaa käytettiin monipuolisesti. Kärrynpyörät oli kiva yllätys keskellä tanssia.Iina ja Julia koreografiassaan Bounce.
Hymy ja aurinkolasit saivat hyvälle tuulelle. Rintakehän käyttö ja muu isolaatio onnistui. Iina ja Julia olivat mukana täysillä ja esittivät rohkeasti yleisölle.

powered by eMedia