Opetustoiminta > Tanssiopinnot > tuntivarusteet

TUNTIVARUSTEET

Lastentanssi
Tytöt: jumppapuku, paljaat jalat. Ei pitkiä tyllihameita tai huomiota herättäviä asusteita. Hiukset kiinni, haituvat kuriin soljilla tai pannalla. Kello ja korut pois.

Pojat: shortsit ja t-paita, paljaat jalat

Baletti
Baletissa käytetään ryhmäpukuja, jotka hankitaan omatoimisesti Helsingissä tai nettimyynnin kautta. Hiukset napakasti kiinni nutturalle, haituvat kuriin soljilla tai pannalla. Kellot ja korut pois. Tossut hankitaan opettajan ohjeiden mukaan.

Nykytanssi
Mustat nilkkapituiset jazz-housut tai trikoot ja ihonmyötäinen navan peittävä yläosa (treenipuku tai toppi). Paljaat jalat, opettajan ohjeiden mukaan sukat tai tossut. Hiukset kiinni. Kello ja korut pois.

Jazz
Kuten nykytanssi, jalkineina jazz-tossut. Hiukset kiinni. Kello ja korut pois.

Showtanssi
Kuten nykytanssi, jalkineina jazz-tossut. Lisävarusteena korkokengät tasosta 5 alkaen opettajan ohjeen mukaan. Hiukset kiinni. Kello ja korut pois.

Street
Rento vaatetus, navan peittävä yläosa. Jalkineiksi suositellaan vaaleapohjaisia, jalkapohjaa tukevia tennareita. (Ei sisäpelikenkiä. mielellään ei myöskään sneakereita.) Opettajat neuvovat jalkinevalinnoissa. Polvisuojat myös joskus tarpeen. Hiukset kiinni. Kello ja korut pois.

Poikien tunnit
Shortsit (miel. ilman taskuja) tai verkkarit ja t-paita, paljaat jalat.

Breikki
Rento vaatetus, pitkähihainen yläosa, sisälenkkarit ja pipo

Aikuisten tunnit
Mukava tanssivaatetus, jalkineista sovitaan tuntien alettua

powered by eMedia