Ajankohtaista > Friday Special

Friday Special on odotettu lisä Nurmijärven tanssiopiston aikuisten tuntivalikoimaan! Perjantaiaamun tunti herättelee kehoa tanssillisin ja kehonhuollollisin teemoin. Tunnilla tehdään reippaiden tanssilämmittelyjen lisäksi lihaskuntoharjoitteita, keskivartalon syvien lihasten aktivointia ja liikkuvuusharjoitteita. Tunti tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oloutumista omaan kehoon.

Tunti soveltuu kaikille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille aikuisille.

Hinta kokonaisuudelle 95 €/syyslukukausi Mahdollisuus osallistua myös yksittäisille tunneille kertamaksulla 13 €/tunti. Kurssi syyslukukaudella 12 opetuskertaa. Tuntiaika perjantaisin klo 10.45-11.30 (45 min.) 7.9. - 30.11.2018. Huomioi yhteishinta! Perjantaiaamun lastentanssi 4-5v tunti + Friday Special yhteishintaan 245€.

Aloita syksyn lauantait energisesti!
Fit Ballet on aikuisten uusi tehokas balettitunti. Tunnilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan baletin liikemaailman kautta. Tunteihin sisältyy reipas lihaskunto-osuus, monipuolisesti jokaiselle keholle sopivia baletin harjoituksia sekä tangolla että keskilattialla ja lisäksi venyttelyt.
Helpot sarjat useilla toistoilla ovat tehokkaita ja rohkaisevat myös vasta-alkajan hyppäämään mukaan!
Varusteina toimii joustava tanssiasu ja pehmeät balettitossut tai sukat. Tunnit alkavat Monikossa lauantaina 1.9. klo 9.30. Rohkeasti mukaan!

Hinta: 190€/syyslukukausi.

Ilmoittautumiset täällä.

powered by eMedia