Ajankohtaista > TULEVAN LUKUVUODEN YHTEISPRODUKTIO - HAE MUKAAN!
07.05.2019

TULEVAN LUKUVUODEN YHTEISPRODUKTIO - HAE MUKAAN!

TULEVAN LUKUVUODEN YHTEISPRODUKTIO - HAE MUKAAN!
Nurmijärven tanssiopiston ja Nurmijärven musiikkiopiston tuleva yhteisproduktio on työnimeltään 7xME ja se pohjautuu Aleksis Kiven teokseen Seitsemän veljestä.

Alkuperäisen teoksen 150-juhlavuotta vietetään 2.2.2020 ja esityksemme ensi-ilta tulee sijoittumaan tämän päivämäärän paikkeille. Tavoittelemme teoksesta liikkeellistä ja sukupuolineutraalia tanssiversiota painottaen näyttämötoteutuksessa tarinan sijaan enemmän veljesten edustamia karaktäärejä ja luonteenpiirteitä. Keskeisenä teemallisena lähtökohtana on nuorten kasvuprosessi ajattomana ilmiönä. Teoksen päävastuulliseksi käsikirjoittajaksi ja ohjaajaksi tulee teatteripedagogi Jouni Leikkonen (TeM) ja koreografiksi tanssiopiston oma, innostava Neea Koskinen, Tanssinopettaja (AMK).

Suunnittelemme teoksen toteutuksen niin, että mahdollisimman moni opiston ryhmistä pääsee osallistumaan toteutukseen aikaisempien vuosien tapaan. HAEMME NYT KUITENKIN TEOKSEN KESKEISIMPIIN TANSSIROOLEIHIN eri ikäisiä (noin 10-99v.) ja erilaisia Nto:n oppilaita lapsista aikuisiin. Keskeisiä rooleja on noin 40. Pääsykoe järjestetään Monikossa 4.6. klo 16.-19. Ilmoittautuminen hakuun tehdään Neea Koskinen osoitteeseen neea.koskinen@nto.fi 30.5. mennessä. Hakupäivän sisältönä on kaksi päätehtävää, koreografinen ja ilmaisullinen, jotka toteutetaan tutun opettajan ohjauksessa. Teoksen esiintyjäjoukon yleisessä haussa huomioidaan tanssitaitojen ohella myös mahdollinen laulullinen ja äänenkäytöllinen taito, jota halutessasi voit näyttää pääsykokeen aikana.

Äänenkäytöllinen ilmaisu ei ole välttämätöntä, mutta halutessasi siihen on mahdollista valmentautua myös kesän musiikkiteatterileirillä 3.-7.6., jossa on ryhmät eri ikäisille osallistujille. Teoksen äänimaailma tulee sisältämään osia, joissa koko esittävän ensemblen kansanlaulunomainen tai muu äänellinen ilmaisu tukee kohtauksen rakennetta. Emme odota keneltäkään valmista ammattilaulajan tasoa vaan vain rohkeutta ja kiinnostusta ilmaisutapojen laajentamiseen. Ohjaus ja koulutus tapahtuu produktion harjoitusten edetessä.

UUTTA KOHTI
Uuden lukuvuoden alkaessa otamme käyttöön Syrjälän koulun salin kahtena iltana viikossa. Kirkonkylässä toiminta jatkuu normaalisti Kauppanummentiellä ja Rajamäellä Länsikaaressa. Rajamäen lajitarjontaan tulee joitakin muutoksia niin, että mm. streetin ryhmiä on yhdistetty kirkonkylän ryhmien kanssa.
Lukukausimaksuihin tulee hyvin maltillinen muutaman prosentin korotus johtuen toimintakulujen kasvusta. Lähikuntien tanssioppilaitoksiin vertailtaessa NTO:n lukukausimaksut ovat edelleen alhaisimpien joukossa. Uudet lukukausimaksut päivitetään nettisivulle lähipäivinä.

Lähettäjä
Webmaster
07.05.2019
Viimeksi muokattu
14.05.2019
powered by eMedia