Ajankohtaista > TERVETULOA UUSI REHTORIMME MIA MIRONOFF!
02.03.2018

TERVETULOA UUSI REHTORIMME MIA MIRONOFF!

TERVETULOA UUSI REHTORIMME MIA MIRONOFF!
Historiallinen tapahtuma: meillä on uusi rehtori, Mia Mironoff! Tervetuloa Mia! Ulla Lehtinen jää piakkoin eläkkeelle pitkän ja hienon tanssinopettaja- ja rehtorityönsä jälkeen, hän toimii vielä tämän kuukauden Mian apulaisena.

 

Tutustu Miaan:

- Mia aloitti NTOn uutena monitaitoisena ja innostuneena rehtorina 1.3.2018. Hän tuo tullessaan virkistäviä uusia näkökulmia NTO:n tuleviin vuosiin.

- Mia on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Valmistuttuaan hän toimi freelance-tanssijana ja koreografina vapaan taiteen kentällä ja eri laitosteattereissa. Aktiivitanssiuran jälkeen hän suoritti pedagogiset opinnot Teatterikorkeakoulussa. Mia työskenteli 12 vuotta lehtorina ja tanssin vastuuopettajana Lahden Ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutissa.
- Oppilaitosjohtamisen opinnot hän on suorittanut Jyväskylän yliopiston rehtori-instituutissa ja hän on lisäksi valmistunut opinto-ohjaajaksi. Hänen edellinen työtehtävänsä oli Lahden Ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin opintokoordinaattorina.

Lähettäjä
Webmaster
02.03.2018
Viimeksi muokattu
05.10.2018
powered by eMedia