Ajankohtaista > ALOITA UUSI VUOSI TANSSIEN! AIKUISTEN TUTUSTUMISPÄIVÄ LAUANTAINA 5.1.2019 KLO 10-12.45 KIRKONKYLÄN SALILLA.
17.12.2018

ALOITA UUSI VUOSI TANSSIEN! AIKUISTEN TUTUSTUMISPÄIVÄ LAUANTAINA 5.1.2019 KLO 10-12.45 KIRKONKYLÄN SALILLA.

Maksuton tanssin kokoeiluaamu esittelee aikuistanssitarjontaamme. Mukaan voi tulla sekä meidän oppilaamme (alk. 16v.), oppilaiden vanhemmat sekä kuka tahansa muu tanssista kiinnostunut. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita.

 

Klikkaa ilmoittautumislinkkiä ja ilmoittaudu yhdelle, kahdelle tai kolmelle tunnille! Pyydä mukaan myös ystäväsi!

Tutustu tunteihin:

FitBallet, opettajana Johanna Halén: Aikuisten tehokas balettitunti, jossa keskitytään kunnon kohottamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan baletin liikemaailman kautta. Tunteihin sisältyy reipas lihaskunto-osuus, monipuolisesti jokaiselle keholle sopivia baletin harjoituksia sekä tangolla että keskilattialla ja lisäksi venyttelyt. Helpot sarjat useilla toistoilla ovat tehokkaita ja rohkaisevat myös vasta-alkajat hyppäämään mukaan!

Nyky-showjazz Combo, opettajana Neea Koskinen: Tällä combotunnilla nautitaan nykytanssin tekniikasta, kehonhallinnasta ja luovasta liikkeestä sekä showjazzin sykkeestä, säihkeestä ja syvällisyydestä.

Saturday Special, opettajana Mia Mironoff: Tämä tunti hemmottelee kehoa tanssillisin ja kehonhuollollisin teemoin. Reippaan alkulämmittelyn lisäksi tehdään lihaskuntoharjoitteita, keskivartalon syvien lihasten aktivointia ja liikkuvuusharjoitteita. Tunti tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oloutumista omaan kehoon. Soveltuu kaikille kehon hyvinvoinnista kiinnostuneille

Varusteiksi sopivat joustavat vaatteet sekä paljaat jalat tai sukat. FitBallet-tunnilla voi käyttää pehmeitä balettitossuja.


Lähettäjä
Webmaster
14.12.2018
Viimeksi muokattu
17.12.2018
powered by eMedia